Terra Caffe

Moderen trendovski ambient

V želji, da vrhunske gostinske storitve ponudi prebivalcem širše okolice Vojnika je Terra Caffe svoja vrata prvič odprla leta 2006.

Lokal se nahaja v centru Kmetijske zadruge in supermarketa Tuš v Vojniku. Že kar kmalu po otvoritvi leta 2006, je lokal polavila narasla reka Hudinja in tako je bil deležen nekoliko zgodnje obnove.

Sedanjo podobo pa je lokal pridobil ob temeljiti prenovi leta 2012. V lokalu vas pozdravi moderen trendovski ambient, ob lokalu pa prav tako moderno opremljena terasa. Nudimo vam pester izbor kav in ostalih toplih napitkov, pestro izbiro sokov in ostalih brezalkoholnih napitkov ter široko paleto alkoholnih pijač. Ob vikendih pa prirejamo različne tematske zabave ter koncerte.

Vabljeni, da se z obiskom, sami prepričate o pestrosti naše ponudbe.

Terra Caffe

Sledite nam

Pišite nam

  Terra Caffe

  Celjska cesta 24b, Vojnik

  Telefon

  +386 (0)41 581 537

  Email

  info@branibor.com

  Odpiralni čas

  Pon - Čet: 07:00 - 23:00
  Pet - Sob: 07:00 - 00:00

  Ned in prazniki: 07:00 - 23:00

  Rezervacija Branibor klet

  V Branibor pubu ti nudimo možnost najema povsem prenovljene kleti, ki je kot naročena za zaključke poslovnega leta s sodelavci in poslovnimi partnerji, zasebne zabave ob praznovanju rojstnih dni, dekliščin, fantovščin in ostalih dogodkov, ki jih želite z brezskrbno zabavo obeležiti v družbi vaših prijateljev.

  Kontakt za rezervacije in vse dodatne informacije:
  Davor Vodišek: 031 732 373