BB Caffe

Moderen trendovski ambient

V želji, da omogočimo koriščenje kvalitetnih gostinskih storitev čim širšemu krogu ljudi smo, sredi septembra 2023, našo dejavnost razširili še na občino Braslovče, kjer se je skupini lokalov podjetja Branibor d.o.o. pridružil “pravljični” sedmi lokal, BB Caffe.

V lokalu, ki se nahaja neposredno ob trgovini Jager vas pozdravi moderen trendovski ambient, ob lokalu pa prav tako trendovsko opremljena terasa, ki v vročih poletnih dneh, ponudi prijetno senco in zavetje pred poletno vročino. Naše prijazno osebje za vas pripravlja bogat izbor kav in ostalih toplih napitkov, poleg pa vam ponudi tudi pestro izbiro sokov ter drugih brezalkoholnih napitkov, po želji in vašem izbranem okusu pa je na voljo tudi široka paleta alkoholnih pijač. Že tako bogato redno ponudbo za vse okuse pa skozi celo leto dopolnjujemo še s posebnimi sezonskimi ponudbami napitkov.

Vljudno vabljeni!

BB Caffe

Sledite nam

Pišite nam

  BB Caffe

  Braslovče 2a, 3314 Braslovče

  Telefon

  +386 (0)30 386 479

  Email

  info@branibor.com

  Odpiralni čas

  Pon - Sob: 07:00 - 23:00

  Ned in prazniki: 07:00 - 22:00

  Rezervacija Branibor klet

  V Branibor pubu ti nudimo možnost najema povsem prenovljene kleti, ki je kot naročena za zaključke poslovnega leta s sodelavci in poslovnimi partnerji, zasebne zabave ob praznovanju rojstnih dni, dekliščin, fantovščin in ostalih dogodkov, ki jih želite z brezskrbno zabavo obeležiti v družbi vaših prijateljev.

  Kontakt za rezervacije in vse dodatne informacije:
  Davor Vodišek: 031 732 373