O nas

23 +

letna tradicija

O NAS

Branibor d.o.o

Icon
Gostinsko podjetje s tradicijo na področju nudenja kvalitetnih gostinskih storitev, vse od leta 2001. Smo eno izmed najuspešnejših, s sedmimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.

Naša zgodba se je začela z otvoritvijo puba Nova Izba v Šempetru v savinjski dolini, leta 2001. Nova Izba je kmalu postala eden najpopularnejših lokalov v svoji okolici.

V želji ponuditi kvalitetne gostinske storitve čim širšemu krogu ljudi, smo leta 2003 v centru Celja, v najstarejšem celjskem gostinskem objektu, saj se na tej lokaciji nahaja že od leta 1721, odprli lokal Branibor Pub.

Leta 2005 se je našima dotedanjima lokaloma pridružil še tretji. V Vojniku smo namreč poleg tuševega supermarketa odprli lokal Terra Caffe.

Že leta 2007 pa je družina naših lokalov dobila še četrtega člana, saj je v tuševem supermarketu v Žalcu, obiskovalcem svoja vrata odprl lokal Caffe Monaco.

Ob naših opažanjih, da v Celju primanjkuje možnosti za pravo zabavo, za čisto vse generacije smo se lotili temeljite prenove objekta ob Branibor Pubu, ki nosi isto letnico izgradnje kot pub in sicer 1721.

Tako smo ob obstoječem pubu, oktobra 2010 odprli Branibor Club. Branibor Club je s svojo bogato zgodovinsko zasnovo in pestro programsko shemo za vse generacije kmalu postal eden najbolj obiskanih klubov na celjskem.

Oktobra 2012 smo z odprtjem lokala Kea Caffe, v novoodprtem nakupovalnem centru Kea Šentjur našo dejavnost razširili na območje občine Šentjur pri Celju.

Od sredine julija 2023 lahko ob najboljši kavici v Šentjurju uživate še v Kavarni Julija.
V želji, da omogočimo koriščenje kvalitetnih gostinskih storitev čim širšemu krogu ljudi smo, sredi septembra 2023, našo dejavnost razširili še na občino Braslovče, kjer se je skupini lokalov podjetja Branibor d.o.o. pridružil “pravljični” sedmi lokal, BB Caffe.

Podjetje  Branibor d.o.o. je vedno bilo in vedno bo sinonim za kvalitetne gostinske storitve ter za nudenje najboljše zabave za vse okuse in generacije na širšem celjskem območju.

Skrb za korektne poslovne odnose z našimi partnerji in zaposlenimi je od samega začetka naše vodilo, kar dokazuje tudi pridobljena bonitetna ocena A+, ki jo za uspešno poslovanje podjetij podeljuje bonitetna hiša CompanyWall.

Icon

Sinonim za kvalitetne
gostinske storitve

Branibor

Objave

Rezervacija Branibor klet

V Branibor pubu ti nudimo možnost najema povsem prenovljene kleti, ki je kot naročena za zaključke poslovnega leta s sodelavci in poslovnimi partnerji, zasebne zabave ob praznovanju rojstnih dni, dekliščin, fantovščin in ostalih dogodkov, ki jih želite z brezskrbno zabavo obeležiti v družbi vaših prijateljev.

Kontakt za rezervacije in vse dodatne informacije:
Davor Vodišek: 031 732 373