Menu

Stand up - PRESTAVLJENO!

Stand up - PRESTAVLJENO!

Od 27 Maj 2023 20:00 do 27 Maj 2023 22:00

Lokacija: Branibor Club Stanetova ulica 29, 3000 Celje, Slovenia

Zaradi objektivnih razlogov smo STAND UP večer primorani prestaviti. Nov datum sporočimo kmalu, hvala za vaše razumevanje.
Imetnike vstopnic obveščamo, da bodo le-te veljavne tudi za nov termin. V kolikor pa se ne boste mogli udeležiti dogodka, jih lahko vrnete v lokalu nakupa.
Hvala za razumevanje.

En prisrčen pozdrav ljubitelji "stand up-a"!
V soboto, 27. maja 2023, se bo ob 20. uri na terasi Branibor pub-a odvil pravi mini fest tovrstnega žanra komedije. Za vas bodo šale stresali iz rokava že uveljavljeni in priznani stand-up komiki. Obeta se nam sproščen in zabaven sobotni večer, kjer ne bo manjkalo šal na njihov, naš ali vaš in kakopak seveda tudi na tuj račun. Uff, to bo prava komedija, mi se že veselimo!

NASTOPAJOČI

Aleš Novak
Komik, voditelj oddaje Štartaj, Slovenija! in novopečeni foter. Vse ostalo bi bilo že pretiravanje, kot sam pravi.

Klemen Bučan
Kariero v »šovbiznisu« je začel z glavno vlogo v filmu Tu pa tam. Že 10 let dela na radiu, že četrto leto vodi jutranji program - KUL JUTRO na Radiu Ekspres. Svoj TV voditeljski krst pa je doživel na Pop TV-ju v oddaji Bitka parov. Televizijsko kariero je nadaljeval s Talk Showom "Survivor", gledali smo ga tudi v športno-zabavni oddaji "Dan za trening" na Kanalu A, pa v show/kviz "Leta štejejo" na Planet TV, trenutno pa zabava Slovenijo v legendarni oddaji KOLO SREČE na Planetu! V Stand up svetu je prisoten že 17 let, pri njem pa nikoli ne veš kam bo zapeljal večer, saj zelo rad sodeluje s publiko in šale včasih nastajajo kar sproti.

David Gorinšek
Je na pol štajerc, na pol vampir, ki rad pije kri, še raje pa pir. Pravi, da ne posluša glasbe, ker si raje privošči punk-rock, uživa pa v bobipalčkah in švercanju beloruskih potnih listov.

Vstopnina 10€

Predprodaja vstopnic poteka v gostinskih lokalih Branibor d.o.o.:
- CELJE, Branibor Pub
- ŽALEC, Caffe Monaco Žalec
- ŠEMPETER, Nova Izba
- VOJNIK, Terra Caffe
- ŠENTJUR, Kea Caffe

Vljudno vabljeni!

2023-05-27 20:00:00
2023-05-27 22:00:00

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z enaindvajsetletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar petimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice