28. maja, 2024

MARTINA IN ŽELJKIĆ, 20.6. 20h

V sodelovanju z društvom Stand up Celje vas v četrtek, 20. junija, vabimo na večer smeha z Martino Ipša in Željkom Čakarevićem-Željkićem.
Debela ura in pol smeha, opremljena s pozitivno energijo in novim, ultra zabavnim ter aktualnim materialom, bo tokrat poskrbela za nepozaben večer na Braniborjevi terasi.
Na Martininem repertoarju bosta tako koronavirus kot telovadba med karanteno, ne bo manjkalo smeha niti na račun čipiranja, Željkić pa si bo dal duška z best of forami in jih začinil s črnim humorjem. Sicer pa točnega opisa ni, ker se predstava spreminja glede na gledalce in njihove odzive.

Martina Ipša je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji. Leta 2014 je skupaj s peščico izbranih komikov nastopila v oddaji Stand up & More, ki je bila predvajana na Comedy Central Extra in ta oddaja se predvaja še danes. Njen 20 minut dolgi special – Stend Ap predstavlja: Martina Ipša, je bil posnet v letu 2017 in po predvajanju prejel odlične kritike. Leta 2019 je bil na najbolj priljubljenem televizijskem kanalu v Sloveniji, Pop TV, predvajan Roast Martine Ipša. Nastopila je na največjih festivalih stand up komedije v regiji: Festival Lent, Hit stand up, Festival Panč, kot tudi na Best of regional (CRO), Hit stand up (BIH) and StandUp Fest (SRB). Nastopila je v Luksemburgu, Bolgariji, Švici, Avstriji, Srbiji, Bosni, Črni Gori in na Hrvaškem. Za sabo ima več kot 1500 nastopih v treh jezikih: v angleščini, hrvaščini in slovenščini.
Specialni gost: Željko Čakarević – Željkić – Primorc, ki je 15 let živel v LJ in se potem preselil v MB … Zase pravi, da je radijec po duši in izgledu. A ne dovolj, da ga pot pred leti ne bi zanesla tudi pred tv kamere, kjer je na TV3 vodil oddajo Juke Box, na TV Slovenija pa kasneje delal  v jutranjem programu in v izjemno popularni nedeljski oddaji Tistega lepega popoldneva. V svoji več kot 20-letni radijski karieri pa je po delu na radiu Robin in Radiu glas Ljubljane postal voditelj enega prvih sodobnih jutranjih šovov v Sloveniji na radiu Ekspres v Ljubljani. Nazadnje pa smo ga lahko poslušali na radiu Center v vlogi voditelja jutranjega šova in v vlogi komičnega lika Željudina, ki je s svojimi odštekanimi klici spravljal v smeh poslušalce po vsej Sloveniji. Željudin je po raziskavah sodeč postal eden najpopularnejših radijskih likov v Sloveniji.

Cena vstopnic: predprodaja 15 EUR, na dan dogodka 18 EUR.
Vstopnice gredo v prodajo v ponedeljek 3. junija.

Rezervacija Branibor klet

V Branibor pubu ti nudimo možnost najema povsem prenovljene kleti, ki je kot naročena za zaključke poslovnega leta s sodelavci in poslovnimi partnerji, zasebne zabave ob praznovanju rojstnih dni, dekliščin, fantovščin in ostalih dogodkov, ki jih želite z brezskrbno zabavo obeležiti v družbi vaših prijateljev.

Kontakt za rezervacije in vse dodatne informacije:
Davor Vodišek: 031 732 373