Menu

HeaveniX

    18 Maj 2013
HeaveniX

Naš majski petkov koncertni večer, ki smo ga pripravili v petek, 17. maja, je bil spet rockersko obarvan. Za pravo rockersko koncertno akcijo so tokrat poskrbeli člani zasedbe HeaveniX. Zasedba samih prekaljenih glasbenikov, ki jo sestavljajo: Boštjan Andrejc – Bushy (kitara, vokal), Rok Golob (klaviature, kitara), Patrick Vlačič (bas) in David Morgan (bobni), se nam je predstavila z obsežnim repertoarjem, v katerega so zajeli različno glasbo od rocka do funka, kjer pa ni bilo zaslediti največjih hitov na lestvicah, saj raje izbirajo sicer legendarne komade, ki jih preoblečejo po svoje in jim tako dodajo svoj pečat.
Poleg legendarnih coverjev pa so nam predstavili tudi njihove avtorske uspešnice: Luna na Licu, H2O, En problem, Adrenalin in druge med katerimi ni manjkala niti, njihova najnovejša avtorska pridobitev z naslovom DNK.
Kako smo po rockersko zažurali vse tja do jutra pa si poglejte v fotogaleriji.

Pustite komentar

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z enaindvajsetletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar petimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice