Menu

Mala terasa

Mala terasa

Od 26 Avgust 2021 20:30 do 26 Avgust 2021 23:00

Lokacija: Branibor Club Stanetova ulica 29, 3000 Celje, Slovenia

Zakaj ne bi preživeli prijetnega večera ob komediji in odličnemu koncertu, ob tem pa ob prijetni glasbi nekaj malega prigriznili, spili kozarček penine, limonado, gin tonik, ali kaj po vaši želji? Privoščite si dva dogodka v enem – kratko komedijo in še koncert odlične Eve Boto s Tomi Purić bandom. Če vas bo prijelo, pa lahko tudi zaplešete! Naj se 'greva malo ven' spremeni v najboljši možen večer.

Takšnih večerov je premalo! Na željo občinstva so na odru zaživele humorne knjižne uspešnice dolgoletnega pisca nedeljskih humornih blogov, Kamenka Kesarja, ki je Slovence navdušil s knjigami Mene ne bo noben jebo, Žena ima vedno prav in Če bi moški vedeli. Za njegove knjige velja, da se berejo glasno - bralce namreč spravljajo v salve smeha, zato bo predstava nedvomno poskrbela za zvrhan koš dobre volje.

Igralca, izjemna Gorka Berden in Jaša Jamnik, sta skočila v čevljev zaljubljenih zakoncev in nas s svojo prepričljivo igro ter neprekosljivo smešnimi dialogi, osnovanimi na Kesarjevih knjižnih uspešnicah in resničnih peripetijah, popeljeta v sicer najbolj vsakdanje, a tudi najbolj zamolčane situacije med moškimi in ženskami. Pozor, tokrat skozi oči moškega!

Predstava navdušuje z zakonskimi in žgečkljivimi zapleti, ki smo jih vsi doživeli, a si o njih ne drznemo glasno govoriti. Gorka in Jaša sta ob prebranem scenariju v en glas vzkliknila: "Vrhunskooooo!" In prav takšna tudi predstava je. Z njunim talentom še dodatno nepozabna.

Na koncu predstave boste prepričani, da ne gre drugače, kot da ima žena vedno prav. Da bosta sprostitev in vzdušje res popolna, bo z glasbenimi vložki poskrbel Tomi Purič band z Evo Boto. Obeta sem vam čudovit, dva v enem, večer!

Celoten dogodek traja 2 uri in 15 minut in se prične pol ure kasneje, kot je objavljena ura na vstopnicah, da so lahko vsi gosti postreženi s pijačo.
Ustvarjalci predstave

Besedilo: Kamenko Kesar
Režija: Jaša Jamnik
Band: Eva Boto, Tomi Purić, , Janez Skaza, Aleš Ogrin.

Kostumografija in scenografija: Žiga Flajnik

 

2021-08-26 20:30:00
2021-08-26 23:00:00

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z osemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice