Menu

Ansambel Lunca

Ansambel Lunca

Od 22 Marec 2019 21:00 do 23 Marec 2019 02:00

Lokacija: Terra Caffe Celjska cesta 24b, 3212 Vojnik, Slovenia

Terrine petkove veselice se nadaljujejo tudi v prvem pomladanskem mesecu. Za kar se da vesel začetek pomladi bo 22. marca poskrbel Ansambel Lunca.

Ansambel sestavlja pet dobrih prijateljev, katerih poti so se združile v skupno pot ustvarjanja, izkušenj, veselja in sodelovanja. Njihovo glavno poslanstvo je širiti in ohranjati slovensko narodno zabavno glasbo, ki jo nosijo s seboj na vsakem koraku. Kot petčlanska zasedba, trio s pevko in pevcem, poleg narodno zabavne glasbe, igrajo tudi zabavno glasbo: tujo in domačo rock glasbo, slovensko popevko, dalmatinske in hrvaške hite. Že 4 leta poleg že zelo dobro uveljavljenih, pogosto radi ubirajo tudi še neuhojene, čisto svoje, glasbene poti do src njihovih zvestih poslušalcev. Skupaj so v glasbeni svet poslali že 16 skladb, soorganizirali lasten festival, preuzkusili marsikateri večji oder, se pomerili na različnih festivalih in dosegli lepe rezultate: Graška gora 2018 - zlati pastirček in nagrada za najboljši aranžma; Slovenska polka in valček - 2. najboljša polka leta 2016; Števerjan 2018, Cerkvenjak, Luče, Dolenjske Toplice, Glasbeni skavt. Gostovali so tudi v tujini: Nemčija, Švedska... Pred kratkim se je štirim štajercem: Alenu, Luki, Mihu in Ani pridružil čisto pravi gorenj'c Gašper, ki s svojim lepim tenorjem in vedno pozitivno energijo še dodatno popestri njihove nastope.

Vabljeni.
Vstopnine ni.

2019-03-22 21:00:00
2019-03-23 02:00:00

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z osemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice