Menu

Stand up večer

Stand up večer

Od 20 December 2018 20:00 do 20 December 2018 22:00

Lokacija: Branibor Club Stanetova ulica 29, 3000 Celje, Slovenia

Da bomo praznični božično-novoletni čas pričakali z nasmeškom na obrazu, bodo na zadnjem letošnjem stand up večeru poskrbeli trije odlični slovenski stand up komiki Rok Škrlep, Kaja Grozina in Mark Džamastagić.

Rok Šrklep je en hecen model iz Kranja. Je bolj zasanjan kot njegova sošolka Sanja in bolj zgubljen kot letalo v Maleziji. V prostem času, takrat, ko ne išče izgubljenih predmetov ali nagaja sosedu Guštiju, se ukvarja z improvizacijo in novinarstvom. To je fant, ki ima več prijateljev kot pa dlak na obrazu in več piva v grlu, kot vode v kolenu. Čeprav zgleda mil in tih deček, nas bo presenetil s kakšno krepko, najraje ne na svoj račun.

Kaja Grozina je mlajša sila v komičnih vrstah. Prihaja iz Krškega in kljub sevanju ima deset prstov. Na eni roki. Je tip človeka, ki v pogovoru: "dej ti prva prekini," dejansko prekine. Njena velika želja je doživeti vsaj eno sceno iz filma Fifty shades of Grey. Pravi, da tisto, ko ona diplomira.

Mark Džamastagić
Pravijo da je vesolje ustvaril veliki pok, mark trdi da je temu drugače. Pravi da je vesolje ustvaril mali pok in bolj zvok smeha, saj je bil vesolje pred nastankom steklenica piva. Pivo pa je padlo ker je imel bog polne roke dela z bivšo ženo. Seveda pivo je počilo, bog pa se je smejal, smejal in smejal.... Od tod izvor standupa, ker je bilo bogu zabavno ker se žena ni pobrala. V takem kontekstu je potrebno tolmačiti Markov humor - na čase malo izven razumljivega.

Vstopnine ni.

 


2018-12-20 20:00:00
2018-12-20 22:00:00

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z osemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice