Menu

Veseli Savinjčani

Veseli Savinjčani

Od 15 December 2018 21:00 do 16 December 2018 02:00

Lokacija: Terra Caffe Celjska cesta 24b, 3212 Vojnik, Slovenia

Da bomo praznični božično-novoletni čas pričakali z obilo pozitivne energije in v dobri žurerski formi vam v soboto, 15. decembra pripravljamo predpraznično veselico na kateri nas bodo zabavali mladi glasbeniki iz ansambla Veseli Savinjčani.

Veseli Savinjčani so narodnozabavna zasedba s štiriglasnim petjem in živo instrumentalno podlago, katero tvorijo štirje mladeniči, ki v osnovi izhajajo iz Spodnje savinjske doline. Njihova skupna pot se je začela v začetku leta 2014, ko so Mitja, Blaž in Tomaž prvič preizkusili svoje glasbeno znanje z instrumenti. Kar dolgo so raztegovali meh, pilili glasilke in trgali strune, preden so medse povabili še četrtega člana, Martina, ki pa ga je po dobrem letu skupnega delovanja zamenjal Domen. Tako skupaj ustvarjajo njihove prve melodije in se uveljavljajo na narodno-zabavni sceni z udeležbo na raznih festivalih narodno-zabavne glasbe po Sloveniji in izven.
Izvajajo tako narodnozabavno glasbo kot tudi zabavno, združuje pa jih ljubezen do glasbe in kanček različnih talentov v vsakem posebej, ki jih izrazijo skozi zaigrane in odpete tone.
Vabljeni.
Vstopnine ni!

 

2018-12-15 21:00:00
2018-12-16 02:00:00

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z osemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice