Menu

Maja Založnik Moonshine Trio

Maja Založnik Moonshine Trio

Od 24 Avgust 2018 21:00 do 24 Avgust 2018 23:00

Lokacija: Kavarna Metropol Stanetova ulica 15, 3000 Celje, Slovenia

Maja Založnik, predstavlja tisti glas na slovenski glasbeni sceni ob katerem obstaneš in te prepriča, da prisluhneš. Maja zagotovo ni muha enodnevnica. V slovenskem glasbenem bazenu sodi v kategorijo tistih slovenskih izvajalcev, katerih interpretacije različnih glasbenih zvrsti te še zdaleč ne pustijo hladnega.
Kot glasbenica je, za njo tako značilno, tehniko petja, izražanje in izvajanje na različnih odrih razvijala najprej s pomočjo izkušenj nabranih med sodelovanjem na različnih televizijskih projektih, med njimi Karaoke, Popstars, Slovenija ima Talent in kasneje Misija Eurovizija, The Voice of Germany.
Vsaka prehojena stopnica je bila zanjo motivacija za naprej. In prav avdicije so ji dale še večji zagon, da vztraja v svetu glasbe in živi svoje sanje. Ta odločitev se je izkazala za pravilno, saj danes Maja s svojim, za njo značilnim, nastopom in pristopom do glasbe ter atraktivnim retro videzom na odru, pritegne veliko pozornosti na domači glasbeni sceni – tudi pozornost različnih slovenskih izvajalcev.
Ko se združijo dobre energije, želja po kvalitetni glasbi in koncertiranju ter kanček smisla za timsko delo – potem si na dobri poti do lepih rezultatov.
Ta enačba zgoraj naštetega je dobila nov rezultat, ki se danes imenuje Moonshine. Maja in Kosta sta leta 2014 združila vse elemente enačbe - željo po koncertiranju, igranju in skupnem ustvarjanju. Povabila sta še ostale parametre beri ostale člane benda v sodelovanje in skupna pot se je začela.
Leta 2015 so izdali njihov prvi skupni singel ''You are my life'', za katerega so kasneje leta 2017 pri Dallas Records posneli tudi videospot. Kasneje so 2016 posneli promo video s katerim so hoteli pokazati kdo so in kakšno zvrst glasbe izvajajo. Skupaj so igrali na različnih odrih v Sloveniji, Srbiji, Avstriji. Trenutno so v studiu kjer pripravljajo avtorsko glasbo.

Vstopnine ni.
V primeru slabega vremena koncert odpade.

<
2018-08-24 21:00:00
2018-08-24 23:00:00

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z osemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice