Menu

R'n'B night

R'n'B night

Od 28 April 2018 22:00 do 29 April 2018 03:30

Lokacija: Branibor Club Stanetova ulica 29, 3000 Celje, Slovenia

Letošnji spring break bo na našem plesišču zaznamovala nova eksplozijo najboljših R'n'B in hip hop ritmov za katero bo s selekcijo skrbno izbranih in odmerjenih beatov tudi tokrat poskrbel eden najbolj perspektivnih slovenskih DJ-ev RnB in HipHop scene DJ DEY.

DJ DEY

Je eden najbolj perspektivnih slovenskih DJ-ev RnB, HipHop in House zvrsti, ki je zadnjega čase preživlja ustvarjalno razpet med Ljubljano, Londonom in hrvaško obalo. Poznan kot alfa samec cirkuških RnB Explosion partyjev mnozicam vedno ponuja svoj maksimum.
Ste slišali za nekatere festivale kot so Ultra Europe, Fresh Island Festival, Spring Break Europe, Barrakud ...? V svoji 10 letni karieri je nastopal na prav vsakem od njih in delil oder s svetovnimi ikonami kot so Rick Ross, Method Man & Red Man, Jazzy Jeff, Rudimental, Eve, Mims, Mario Winans, Disciples, Wankelmut, Goldfish, DJ Epps, DJ Umek, Freemasons, Shapeshifters, Mike Vale, Beltek, Funkerman, Dubfire, Paul Kalkbrenner in mnogimi drugimi.

Vabljeni na smetano RnB in hip hop kulture.
Vstopnine ni.
Starostna omejitev: 18+

 


2018-04-28 22:00:00
2018-04-29 03:30:00

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje s sedemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar sedmimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice