Menu

Osvoji vstopnico za Stand Up leta

    04 Jun 2013
Osvoji vstopnico za Stand Up leta

Nagradna igra je izjemoma podaljšana do srede, 26. junija do 20. ure.

Tako smo se odločili po prejemu obvestila enega izmed dobitnikov prostega vstopa, v katerem nas je obvestil, da zaradi nujnih službenih obveznosti nagrade ne bo mogel izkoristiti., 
Tokrat bomo izžrebali samo prost vstop na Stand Up leta, brez tolažilnih nagrad (kratkih majic), saj so le te že podeljene in čakajo na prevzem.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Podarjamo 3x po eno vstopnico za največji in najbolj odmeven Stand Up večer doslej, na katerem nas bosta, 27. junija, ob 21. uri nasmejala Denis Avdić in Ranko Babić.
Vse kar morate storiti za sodelovanje v nagradnem žrebanju je, da se do vključno 20. junija, do 19. ure:
1. Prijavite na E novice in nagradno igro Stand Up (spodaj desno) in
2. Kot komentar (pod člankom) zapišete zakaj Denisa Avdića nočete zamuditi.

Dobitnika vstopnice bomo izžrebali 3x in sicer:
1. v nedeljo, 9. junija, ob 20. uri
2. v nedeljo, 16. junija ob 20. uri
3. v četrtek, 20. junija ob 20. uri


Poleg vstopnice za Stand Up spektakel pa bomo pri vsakem izmed žrebov, dodatno izžrebali še dva dobitnika naše kratke majice.
Za sodelovanje v nagradnem žrebanju je potrebno dosledno izvesti oba zgoraj zapisana koraka (bodite pozorni pri vnosu maila, ker je to edini kontakt z izžrebanci)
Srečni nagrajenci bodo o prejemu in prevzemu nagrade obveščeni po elektronski pošti na naslov uporabljen za prijavo na nagradno igro in objavljeni v komentarju (pod člankom).

Pustite komentar

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje s trinajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na nagradno igro Parni Valjak